21 Kasım 2007 Çarşamba

PERŞEMBE PAZARI







Geçen hafta Erenköyde kurulan Perşembe pazarına gittim. Allah bizlere ne güzel iklimi olan bir memleket nasib etmiş. Yurdumuzda yetişmeyen sebze meyve yok sanki .Yine telefonumla sizler için birkaç tezgahı resimledim.Bizim sebzecilerimiz de birer sanatkar.Tezgahlarını birer tablo gibi hazırlamışlar değilmi ?

4 yorum:

Ceylan dedi ki...

Ah Fatoş Yenge'cim, pazarın kokusuna bayılırım! Fotoğraflar harika olmuş, nanelerin kokusu burnuma geldi ! Gelince gideriz inşallah. Ne iyi etmişsiniz bloga koymakla! Sevgiler..

Yayla Sakızı dedi ki...

Biliyorum hayatım.İnşallah sen gelince hem pazara gideriz hem de Çiya'ya yemeğe gideriz.Böreciği fırınladım buzluğa koydum.Onun için son halini yayınlayamadım.Bir gün yapınca son halinin resmini de blog'a koyacağım.Hepinizi öpüyorum.

Adsız dedi ki...

sevgili fatma hanim ben on gundur bu resme bakip hasretlik gideriyorum evimizin sokagina bakip kendimi orada hissediyorum .....selam ve sevgilerimle

Yayla Sakızı dedi ki...

Çok mutlu oldum.İsterseniz bana mektup atın sizinle sohbet edelim.Herhalde gurbettesiniz.Benim evlatlarımda uzakta onun için özlemi çok iyi bilirim.Sağlık mutluluk diliyorum.Sevgiler.